Ray-Ban novom kampanjom poziva na kršenje ustaljenih pravila

Piše: CroModa, Los Angeles, New York, Zagreb
Objavljeno 05.04.2016.

0

Ray-Ban | Foto: Mark Seliger

Ray-Ban | Foto: Mark Seliger

Osam upečatljivih vizuala za Ray-Ban snimio je poznati fotograf Mark Seliger na ulicama Los Angelesa

Kultno ime u svijetu sunčanih naočala, Ray-Ban, predstavlja novu kampanju It takes Courage koja je utjelovljenje izvornog DNK branda - spoj odvažnosti, individualnosti i kršenja ustaljenih pravila. 

Osam upečatljivih vizuala snimio je poznati fotograf Mark Seliger na ulicama Los Angelesa, a prikazuju hrabrost individualaca da budu svoji, drugačiji i da se ističu u masi.

Nova kampanja posvećena je individualcima koji su odvažni, kojima ne smeta osobna nesavršenost i koji hrabro ističu svoje stavove, razmišljanja i ideje. Oni se bore protiv društvenih nejednakosti i njegovih stereotipa, prelaze preko vlastitih ograničenja, a usprkos kritikama oni postupaju sukladno svojim uvjerenjima. 

Hrabrost individualaca ne definira izostanak straha već pobjeda nad njim jer ne radi se o pukoj fizičkoj odvažnosti već o poticaju koji ljude navodi na suočavanje s vlastitim strahovima i prelaženje vlastitih granica.

Kampanja #Ittakescourage prisutna je i na društvenim mrežama te internetskoj Ray-Ban stranici gdje svim posjetiteljima pruža priliku za osobno nadahnuće i ohrabrenje.  

VIŠE O TEMAMAMark SeligerRay-Bansunčane naočale
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se