Ray-Ban: Naočale za jesen/zimu 2011/2012.

Piše: CroModa.com, Zagreb
Objavljeno 14.09.2011.

3

Kolekcija kultnog branda Ray-Ban za jesen/zimu 2011/2012. odaje počast jednom posebnom razdoblju bogatom inovacijama.

Prvi od noviteta je linija Ray-ban Light Ray, nova kolekcija naočala za sunce i vid kao dio Ray-Ban Tech segmenta, poznatog po upotrebi najnaprednijih tehnologija i pažnji koja se posvećuje dizajnu. Legura Titana koja se koristi za izradu Ray-Ban Light Ray naočala jedan je od najinovatnivnijih materijala na tržištu: hipoalergenski, trajan, fleksibilan i nevjerojatno lagan.

Drugi novitet je kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala za mlade, namijenjena metropolitskim trendseterima izraženog ukusa i stila.

Posljednja je novost da je brand obnovio i neke od svojih ikona: s jedne strane imamo modele kao što su Ray-Ban Aviator, Wayfarer, Signet i Vagabond s novim lećama, inovacijama u samoj strukturi naočala i izvanrednim bojama koje se do sada nisu mogle vidjeti u Ray-Ban kolekcijama; s druge strane, dva legendarna dioptrijska modela naočala iz prošlosti doživljavaju svoj ponovni proboj na tržište.

Light Ray

Light Ray modeli, pogotovo oni za sunce, dobili su nove boje leća – kontrastne dvobojne ili gradirane polarizirane leće.

Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale



RB 3460 / RB 3461: Dvije ikone, Ray-Ban Aviator i Ray-Ban Caravan prodavat će se svaki sa setom od 3 para izmjenjivih leća, za one koji žele svaki dan novi stil.

Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale



RX 8680: Dioptrijski modeli naočala Ray-Ban Light Ray imaju ultra-tanke okvire izrađene od jednog komada, bez vida i varenja zbog čega su spojevi gotovo nevidljivi. Patentirana šarka s posebnom tehnikom za glatke pokrete specijalno je dizajnira na za Ray-Ban Tech. Novi Pin lens sistem postavljanja leća dopušta postavljanje leća bilo koje debljine, a okvir je težak samo 1,7 grama i omogućava savršenu stabilnost nošenja.
 
Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale

 
RB 4165 / RB 4167: Oba modela karakterizira chic unisex dizajn svježih mladenačkih boja od svijetloplave do ljubičaste, crvene, roze, ali i tradicionalne crne te krem boje, ali i mladenački detalji, gradirane leće i prepoznatljiv Ray-Ban logotip.
 
Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale



RB 5246: Kao predstavnik dioptrijskih naočala, ovaj model karakterizira moderni stil zanimljivog oblika koji dolazi u kombinacijama dvije boje po posljednjim trendovima.

Ray-Ban Icons

U segmentu sunčanih naočala, najbolji izbor su gradirane leće, a u ovom slučaju spojene su s okvirima legendarnih modela, obojane neočekivanim kombinacijama kontrastnih boja, od nekonvencionalnog do intelektualnog i sofisticiranog looka.

Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale

 
RB 3025 AVIATOR: Legendarne naočale dizajnirane za pilote američkih zračnih snaga sada su dostupne sa zelenim / ljubičastim / polarnosivim gradiranim lećama.

Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale


RB 4152 VAGABOND: Okvir u obliku mačjih očiju dostupan je s gradiranim smeđim lećama.
 
Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale



RB 3429 SIGNET: Još jedan vintage model bez premca, sada dostupan s gradiranim zelenim / sivo-narančastim / smeđe- plavim lećama.

Ray-Ban - naočale

Ray-Ban - naočale

 
RB 2140 WAYFARER: Model koji su proslavile zvijezde kao Tom Cruise ili Blues Brothersi, sada ima gradirano roze / sive leće.


VIŠE O TEMAMARay-BannaočaleRay-Ban TechLight ray




Povezano