Ravne sandale za ljeto 2024. Najljepši modeli iz Massimo Duttija

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.05.2024.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Temperature rastu, ljeto se bliži, primat preuzimaju hit modeli otvorene obuće. Vrijeme je za ravne sandale, a mi smo izdvojili najzanimljviije modele s polica Massimo Duttija.

U svibnju se već polako okrećemo ljetnim modnim izazovima. Temperature rastu, dolazi do velikih promjena u našim ormarima. Posebno kad je riječ o obući! Ulazimo u period u kojem će zavladati hit modeli otvorene obuće, a sandale su u toj priči prva i posljednja riječ.

Ravne sandale pravi su klasik ljetnog dijela godine, nezaobilazne su i predstavljaju temelj svake kombinacije za vruće dane i tople noći. Provjerili smo što po ovom pitanju nudi Massimo Dutti, brend koji spaja klasiku i trendove, i to u poprilično kvalitetnoj izvedbi.

Massimo Dutti - 89,95 eura

Massimo Dutti - 89,95 eura

IN su ravne sandale s diskretno ukomponiranim trendovskim detaljima. Naš prvi prijedlog su ravne sandale u smeđem izdanju, od goveđe kože, začinjene dvostrukom kopčom i remenčićem preko rista. Cijena ovog modela iznosi 89,95 eura.

Massimo Dutti - 89,95 eura

Massimo Dutti - 89,95 eura

Smeđa je definitivno boja koja ide uz sve i s kojom teško da možete pogriješiti. Na drugom su mjestu tako smeđe ravne sandale s kopčama i remenčićem za palac, dostupne po cijeni od 89,95 eura.

Massimo Dutti - 79,95 eura

Massimo Dutti - 79,95 eura

Najbolja alternativa smeđoj su, naravno, crne sandale. Ove efektne ravne sandale upotpunjene su zanimljivim metalnim ukrasom i podesivom kopčom za pričvršćivanje, a u Massimo Duttiju vas čekaju po cijeni od 79,95 eura.


VIŠE O TEMAMAsandaleMassimo Duttiravne sandalekožne sandaleženska obuća
Povezano