Ravne sandale by ZARA: 10 najljepših za ljeto 2017.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 31.05.2017.

178

Zarine ravne sandale ove su sezone začinjene volanima, bisernim perlicama, perjem, cool remenčićima i brojnim drugim detaljima koji u ljetne stylinge unose dašak uzbuđenja

Temperature su sve bliže onoj magičnoj brojci 30, sezona kupanja uveliko je počela, tenisice i proljetne cipele polako uzmiču pred sandalama, japankama i natikačama koje su preplavile ulice. Ako pitate nas - idealan tajming za lov na savršene sandale!

U Zari bogata kolekcija, prepuna trendovskih detalja s mirisom ljetnog glamura. Police španjolskog high-street velikana prvo su preplavili modeli ukrašeni perjem, satenom i kožnim volanima, inače jednim od najvećih proljetnih krikova. Kako se proljeće počelo pretvarati u ljeto, tako je i Zara pojačala gas te svoju kolekciju ovih dana osvježila nekim novim adutima za različite ukuse i stilove. Uz seriju klasičnih kožnih ravnih sandala u 'ziheraškim' bojama, stigli su i neodoljivi modeli upotpunjeni zakovicama i bisernim perlicama koje garantiraju ljetni WOW efekt.

Iz Zarine aktualne kolekcije izdvojili smo 10 najatraktivnijih modela ravnih sandala; zaronite u galeriju fotografija i odaberite svog favorita!


VIŠE O TEMAMAsandaleZararavne sandaleženska obućakožne sandale
Povezano