Rasprodaja arhivskih komada u showroomu Marije Kulusic

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.01.2023.

0

Foto: Marija Kulusic

Foto: Marija Kulusic

Na adresi Prilaz Gjure Deželića 36 ovoga tjedna događa se rasprodaja arhivskih komada domaće modne dizajnerice Marije Kulusic

Dizajnerica Marija Kulusic otvara novu kalendarsku godinu svojom prvom rasprodajom. Na adresi Prilaz Gjure Deželića 36, u showroomu u kojem su svoje mjesto našli brend Marija Kulusic i brend nakita Cherry Dear, idućeg će tjedna svoje mjesto zauzeti najbolji komadi iz Marijinog arhiva. Na taj će način preostale bale materijala, umjesto skupljanja prašine u kutku radnog prostora, dobiti novu priliku da postanu nečiji omiljeni odjevni komad. Održivost je jedna od osnovnih vrijednosti brenda Marije Kulusic pa je motivacija ovakve akcije ne ostaviti niti jedan komad materijala neiskorištenim.

Od ponedjeljka, 16. siječnja pa sve do petka 20. siječnja, svaki dan od 14 do 19 sati, vrata showrooma bit će otvorena za sve one koji žele razgledati prošle i aktualne kolekcije Marije Kulusic.

Izdržljive kabanice, svilene haljine, zimski kaputi, sakoi i drugi probrani komadi iz arhivskih kolekcija bit će dostupni za narudžbe u showroomu, po cijenama sniženim za 50-70%. Pored toga, aktualna zimska kolekcija bit će dostupna po cijenama sniženim za 30%.

U tjednu 16.-20. siječnja svoj termin ne morate zakazivati, dovoljno je doći u showroom u razdoblju od 14 do 19 sati.


VIŠE O TEMAMAMarija Kulusichrvatska moda
Povezano