Queen Real Tribute sprema spektakl u Boogaloou

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2022.

0

Foto: Boogaloo

Foto: Boogaloo

Zbog svog fantastičnog zvuka i energičnih nastupa istinski podsjećaju na ovaj slavni britanski sastav te ih mnogi smatraju najboljim Queen tribute bendom na svijetu

Stari znanci zagrebačkog kluba Boogaloo Queen Real Tribute vraćaju mu se nakon tri godine, točnije u četvrtak 14. travnja, još jednom napraviti spektakl u čast svojih uzora koji su odgojili brojne generacije, legendarni Queen.
Zbog svog fantastičnog zvuka i energičnih nastupa istinski podsjećaju na ovaj slavni britanski sastav te ih mnogi smatraju najboljim Queen tribute bendom na svijetu. Kad ovi momci zapjevaju hitove kao što su  „The Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“, „We are the Champions“ teško je ostati imun i ne pridružiti im se. Ulaznice za ovaj audiovizualni spektakl po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će ako ih ostane koštati 90 kuna.

 
Od samih početaka pa do dana današnjeg, ovaj bend je nizao fantastične uspjehe. Prvo su stekli ime u europskim okvirima, zatim su se otisnuli do dalekog Brazila gdje su imali čak 70 koncerata unutar četiri velike turneje. U ljeto 2012. su u Beogradu svirali pred nevjerojatnih 60 tisuća ljudi. Bend se izdigao na novu razinu kad su napravili tribute show pod nazivom „Queen Symphony by Real“ s postavom koja se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla ogroman uspjeh te su nakon rasprodanih glazbeno-scenskih spektakala u Beogradu i Zagrebu nastavili nastupati u Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i ostalim državama, a 2018. godine bend je gostovao na Dalekom Istoku, točnije u Kini gdje su stekli velik broj obožavatelja.

Sljedeći veliki uspjeh bio je njihov prvi nastup u Rusiji gdje je posljednja turneja odrađena u prosincu 2019. godine s ruskim simfonijskim orkestrima iz Moskve i Vladivostoka, a nastupili su i Južnoj Koreji. Današnji sastav čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.

VIŠE O TEMAMAQueenklub Boogalookoncerti u ZagrebuQueen Real Tribute
Povezano