Pustinjska čarolija: Mia Kovačić u vjenčanicama eNVy room

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2015.

328

Voditeljica Mia Kovačić zaštitno je lice nove bridal kolekcije hrvatskog dvojca eNVy room

Mia Kovačić za eNVy room | Foto: Šime Eškinja

Mia Kovačić za eNVy room | Foto: Šime Eškinja

Domaći modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja bridal kampanju koja je snimana u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija. Pred objektiv etabliranog modnog fotografa Šime Eškinje stala je TV voditeljica Mia Kovačić koja utjelovljuje senzualnu eNVy room mladenku.

Izbor Mije Kovačić kao novog zaštitnog lica nije iznenađenje jer modni dvojac s lijepom voditeljicom uspješno surađuje godinama, a Miji je ovo treća kampanja za eNVy room.

"Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji", izjavila je Mia.

U nastavku voditeljica naglašava kako joj je ovo snimanje nezaboravno iskustvo koje će pamtiti još dugo. Snimanje je započelo rano ujutro dok su temperature još niske, a o sunčanici se brinula u podnevnim satima.

"Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planeti", ističe voditeljica.

Upravo taj spokoj, mir i tišina bila su nit voditelja fotografa Šime Eškinje koji novom kampanjom želi ponoviti osjećaj i uspjeh eNVy room bridal kampanje koja je 2013. snimana na moru.

"Nevjerojatno emotivna bridal kampanja na moru označila je novu estetiku mog izričaja u fotografiji. Zbog te morske kampanje dobio sam ideju o snimanju u pustinji kao kontrastu morskoj priči u kojoj je estetika mora i obzora zamijenjena pustinjskim dinama i čistim modrim nebom", objašnjava Šime Eškinja.

Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6.490 kn do 9.490 kn, a već je dostupna u eNVy room showroomu.

Styling potpisuje Lea Krpan, a video - koji možete pogledati u nastavku - Jure Perišić:
VIŠE O TEMAMAMia KovačićEnvy RoomvjenčaniceŠime EškinjaLea KrpanJure Perišić
Povezano