Pull&Bear i Smiley nadahnuti djelima Van Gogha i Moneta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2020.

0

SmileyxPull&Bear

SmileyxPull&Bear

SmileyxPull&Bear stvorio je liniju crno-bijelih majica i trenirki koje spajaju Smileyjev pop svijet s ekspresionističkom umjetnošću Van Gogha

Pull&Bear i Smiley - filozofija koja se temelji na pozitivnosti i urbanom duhu – kombinirajući svoje talente, kreativnost, umjetnost i stavljajući kontrast u središte pozornosti, žele stvoriti kolekciju čiji je stil ulična moda.

Smiley je uspio prevladati vrijeme i postati generacijska ikona. Danas utječe na našu modu i kulturu privlačeći kulturno relevantne umjetnike, kreativce i trendsetere svojim pozitivnim duhom u obliku osmijeha.

SmileyxPull&Bear stvorio je liniju crno-bijelih majica i trenirki koje spajaju Smileyjev pop svijet s ekspresionističkom umjetnošću Van Gogha, impresionističkim djelima Moneta i baroknim stilom Vermeera, a sve s urbanim potpisom i printom Pull&Beara.

Foto: Pull&Bear

Foto: Pull&Bear

Ženska strana kolekcije također sadrži majice i trenirke koje kombiniraju klasična umjetnička djela s izvornim Smiley printom. Žensku kolekciju upotpunjuju i savršeni dodaci za završni izgled, poput šešira i kapa, Smiley prstenova, ogrlica i čarapa.


VIŠE O TEMAMAPull&Bearmajicehudicetrenirkemajice dugih rukava
Povezano