Prvi Zageb Fashion Destination otkrio imena dizajnera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.10.2018.

1

Zagreb Fashion Destination | Foto: Franjo Matković

Zagreb Fashion Destination | Foto: Franjo Matković

Predstavljeni dizajneri koji će obilježiti premijerno izdanje novog modnog eventa - Zagreb Fashion Destinationa, koji je na programu 7. i 8. studenog

Tvornica kulture Zagreb, mjesto je na kojem će se događati sva modna čarolija. Datumi revija su 7. i 8. studenog, i rezervirani su za sve ljubitelje mode koji su željni nekih novih modnih priča. Tvornica Kulture i njezin nedavno obnovljeni interijer, savršeno se uklapaju u koncept ove nove modne priče.
Zagreb Fashion Destination ili skraćeno ZFD, modni je i medijski projekt, manufakturna priča u kojoj modni dizajneri, robne marke i radionice iz Hrvatske i regije prikazuju svoje najnovije modne kolekcije koje predstavljaju ili utječu na trenutne modne trendove. Revija i sama manifestacija počinje u srijedu 7. studenog s početkom u 20 sati, a čast da otvore prvi dan najpoželjnije modne destinacije u Zagrebu imaju redom: Hippy Garden, kojem je ujedno i pripala čast da otvori manifestaciju, Buba Bu Design by Gorana Milaković, Stolnik, Les Emaux, Callegari, Identity by Igor Djuga i Lore. U četvrtak 8. studenog svoje kreacije će predstaviti Lokomotiva by Lana Puljić, Martina Herak, Ivana Cvrlje, Kayra Design by Eni Slosar, Showroom by Antonela Gregorović i Martina Felja.
Model: Ivana Vukušić

Model: Ivana Vukušić

Mladi, kreativni dizajneri, potrudili su se da njihove kreacije zasjaju u najboljem izdanju i zato nemojte propustiti ovaj jedinstveni modni događaj, inspirirajte se za nadolazeću sezonu jer inspiracije sigurno neće nedostajati.

VIŠE O TEMAMAZagreb Fashion DestinationTvornica kultureBuba Bu Design by Gorana MilakovićStolnikLes EmauxCallegariIdentity by Igor Djuga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se