PRVI POGLED: H&M Studio za proljeće/ljeto 2017.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.01.2017.

81

Kolekcija će biti dostupna od 02. ožujka ove godine u odabranim trgovinama, uključujući onu u centru Cvjetni (Trg Petra Preradovića 4-6) u Zagrebu

H&M je napravio promjenu u maloprodaji i na taj način omogućio kupcima kupovinu kolekcije izravno s modne revije. Nova kolekcija H&M Studio bit će prezentirana 01. ožujka modnim obožavateljima na Paris Fashion Weeku. Po prvi put kolekcija sudjelovati u "See Now, Buy Now" modnoj reviji koja će odmah biti dostupna na hm.com. Kolekcija će biti dostupna od 02. ožujka ove godine u odabranim trgovinama, uključujući onu u centru Cvjetni (Trg Petra Preradovića 4-6) u Zagrebu.

"Donoseći modu izravno s modne piste do trgovina označava novu eru u modnoj industriji i veselimo se isprobati novi format. Želimo ovaj trenutak podijeliti s našim kupcima i stoga smo odlučili pustiti prijenos Fashion Showa na našoj internetskoj stranici. Nadamo se da će uživati u tome i pronaći inspiraciju kako bi izrazili svoj osobni stil", izjavila je Pernilla Wohlfahrt, glavna dizajnerica i kreativna direktorica H&M-a.

H&M studio je jedinstvena kolekcija, prepuna trendi modnih kombinacija i artikala koji izražavaju stav. U sezoni proljeće/ljeto 2017., tradicionalne tehnike krojenja susreću funkcionalnost i visokotehnološke elemente sportske odjeće, što čini moderan spoj inspiriran gracioznošću, strašću i snagom baleta.


VIŠE O TEMAMAH&MPernilla Wohlfahrt
Povezano