Prvi boutique sajam vjenčanja Wedding Art u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2022.

0

Wedding Art

Wedding Art

Wedding Art, prvi boutique sajam vjenčanja, održat će se ovog ožujka, od 18. do 20., u AvantGarden Event Squareu na adresi Magazinska 16 na Zapadnom kolodvoru u Zagrebu

Riječ je o prvom boutique sajmu vjenčanja na kojem će se predstaviti odabrani brendovi i tvrtke koji će kroz lepezu raznovrsnih ponuda prezentirati sve kategorije specijalizirane na temu vjenčanja, te bogati glazbeni i scenografski program.  

Svečano otvorenje Wedding Arta bit će u petak 18. ožujka 2022. s početkom u 16h.

Radno vrijeme prvog premijernog boutique sajma vjenčanja Wedding Art:

    18.03.2022., petak : 16 – 21 h
    19.03.2022., subota: 12 – 21 h
    20.03.2022., nedjelja: 12 – 21 h

"Kategorije izlagača oslanjaju se na vjenčanice i dizajnere, zlatare, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere i prezentacije trendova u vjenčanoj modi. Okupili smo najbolje, inovativne i pomno selektirane izlagače iz svijeta vjenčanja kako bi započeli novu modernu i urbanu eru boutique sajmova vjenčanja s popratnim sadržajima poput radionica, promocija i festivalskog ambijenta. Želja nam je da Wedding Art prenese posjetiteljima doživljaj i emociju samog vjenčanja. S obzirom na to da se u samom prostoru boutique sajma također održavaju mnogobrojna vjenčanja, cilj je posjetiteljima približiti izgled i emociju proslave njihovog najvažnijeg dana u životu.", kažu organizatori.

Naše poznate glumice Katarine Baban, Katarine Madirazza i Martine Stjepanović zaštitna su lica i amasadorice kampanje Wedding Arta, te će također uveličati Wedding Art svojim prisustvom na bussiness dayu koji će se održati u petak s početkom od 16 sati.


VIŠE O TEMAMAWedding Artsajam vjenčanjavjenčaniceAvantGarden Event Square
Povezano