Prva YSL linija za njegu lica, Pure Shots, od danas u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2020.

0

YSL Pure Shots

YSL Pure Shots

Budući smo svi u potrazi za lijepim vijestima, vjerujemo da će vas razveseliti lansiranje prve YSL skincare linije u Hrvatskoj - Pure Shots

Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty dovodi u pitanje status quo na više načina. Ne samo da je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, već je došao i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova.

Linija Pure Shots donosi potpuno novo iskustvo njege kože, revolucionarna saznanja i vidljive rezultate već od prvog jutra te učinkovitu njegu koja odgovara životnom stilu urbane žene.

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil.

Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40%.

Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT (zvjezdani proizvod linije) i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.

Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu.

Uz predivna luksuzna pakiranja, brand je još veći naglasak stavio na ekološki dizajnirano pakiranje.

Krema i serum mogu se više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se mogu po želji mijenjati unutar istog pakiranja. Losion se može reciklirati.

Linija Pure Shots objedinjuje hidratantni losion, dnevnu kremu, te 4 seruma sa ciljanim djelovanjem, a više o svakom pojedinom proizvodu i sastojcima, pronađite u priopćenju u prilogu.


VIŠE O TEMAMAnjega licakozmetikanjega kože licaYSLYSL Beauty
Povezano