PRVA PROLJETNA ŠPICA u 2019. u znaku trendi boja, materijala i uzoraka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.03.2019.

67

Proljetna sezona donijela je prevrat na svim poljima, prevrat koji se ipak najbolje da vidjeti na paleti boja, materijala i uzoraka

Nakon svih tih silnih najava, odbrojavanja i prizivanja, konačno se i to dogodilo: proljeće je i službeno stiglo na zagrebačku špicu! I tu nije kraj dobrim vijestima; njegov kalendarski dolazak pratili su i pravi proljetni klimatološki uvjeti, a sve to rezultiralo je još jednom spektakularnom 'modnom revijom' koja nam je odgovorila na sva modna pitanja nove sezone.
Proljetna sezona donijela je prevrat na svim poljima, prevrat koji se ipak najbolje da vidjeti na paleti boja, materijala i uzoraka. Sve je nježnije, svjetlije, laganije, oku ugodnije... Ulice Zagreba u znaku su dvih nijansi zelene, žute i plave, a sve je više i kombinacija baziranih na prekrasnim nježnoružičastim i bijelim komadima, koje možemo promatrati i kao prvu, istina još uvijek sramežljivu najavu modnog ljeta.

Mnoštvo dobrog jeansa, sjajne, zakovicama prošarane kože, kariranih i cvjetnih uzoraka, plisiranih suknji, ali i neodoljivih sportskih komada poput cool trenirki - to je samo djelić jedne jako uzbudljive špice u čijim ćemo plodovima uživati narednih dana.

Tridesetak najboljih kombinacija škicnite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se