Kultna prugasta majica u režiji Maison Labichea i bon tona

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.10.2021.

0

Foto: Marko Plukavec

Foto: Marko Plukavec

Kolekcija pod nazivom 'French chic meets Adriatic' osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine

Iako je mnogima omiljeno godišnje doba kalendarski završilo, ne znači da ljeto ikada prestaje. Za neke je ono poput stanja uma, nešto posebno i puno više od par mjeseci. Postoje stvari koje jednostavno mirišu na ljeto, postoje i uzorci, kada je riječ o modi recimo, iz kojih se jasno može iščitati – ljeto.

Upravo jedna takva ekskluzivna suradnja nastala je između pariškog brenda Maison Labiche i omiljenog zagrebačkog brenda bon ton. Rezultat je sjajan. Idealno klasičan, a opet izrazito prilagodljiv i bezvremenski nepogrešiv.

Jednostavnost koju nosi prugasta majica upravo svojom prepoznatljivošću uvijek plijeni poglede i idealan je izbor za svakodnevno nošenje. Dodatak u obliku imena destinacija koje se nalaze na majicama kratkih i dugih rukava, daju im poseban pečat i djeluju pomalo sjetno uz podsjetnik da su najljepše uspomene uvijek tu.

Maison Labiche x bon ton

Maison Labiche x bon ton

Prugaste riviera majice sa imenima prekrasnih mjesta poput Dubrovnika, Hvara ili Rovinja, mogu se nositi uvijek pa čak i kada padne prvi snijeg. Već od tada pa za svega par mjeseci, opet će i službeno doći toliko željno iščekivano ljeto.

Foto: Marko Plukavec

Foto: Marko Plukavec

Kolekcija pod nazivom 'French chic meets Adriatic' uskoro je dostupna i u showroomu na adresi Mesićeva 3 uz prethodnu najavu.


VIŠE O TEMAMAMaison Labichebon tonprugaste majiceT-shirtmajice kratkih rukava
Povezano