Prosječna žena u torbi ima stvarčice vrijedne 12.000 kuna!

Piše: Nina Josipović, Zagreb, London
Objavljeno 31.10.2013.

385

Ilustracija | Foto: Guess

Ilustracija | Foto: Guess

Sadržaj prosječne ženske torbe vrijedi skoro 12.000 kuna (i to bez mobilnog telefona!), a pored ostalog uključuje iPad mini i Chanelov parfem

Iako nije baš pristojno njuškati po ženskim torbicama, britanski lanac dućana John Lewis proveo je istraživanje te na osnovu analize njihovih najbolje prodavanih proizvoda došao do podatka da prosječna žena u Velikoj britaniji u svojoj torbici nosi stvarčice vrijedne 1.209,99 funti, što je preko 11.500 kuna.
Njihova najbolje prodavana torbica inače je jedna etikete Ted Baker, koja košta 249 funti (oko 2.240 kuna). Prosječna žena u njoj nosi iPad mini, zatim novčanik vrijedan 30-ak funti, sunčane naočale branda Ray-Ban, šal Somerset by Alice Temperley te kozmetiku u vrijednosti od skoro 200 funti.
U tih 200 funti ulaze i Chanel Coco Mademoiselle, ruž za usne Bobbi Brown, serum Clarins Double, Yves Saint Laurent Touche Eclat, maskara...

U sadržaj torbice nije uključen mobilni telefon.

Imajući u vidu razliku u standardu između Hrvatske i Velike Britanije, logično bi bilo da žene u Lijepoj našoj po ovom pitanju zaostaju za curama iz Londona. No, pozn(av)ajući Hrvatice, ne bi nas iznenadilo ni da je situacija obrnuta.

VIŠE O TEMAMAJohn LewistorbicetorbeTed Baker
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se