Proljetno ludilo za rumenilima Cushion Blush Subtil

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2017.

0

Cushion Blush Subtils

Cushion Blush Subtils

Proljeće će biti ružičasto, a Lancome donosi nekoliko načina da si priuštite svjež, blistav i iznimno osvijetljen ten na kojem zavidimo Parižankama

Iz Lancomea ovog proljeća stižu tri rumenila Cushion Blush Subtils, tri proizvoda za naglašavanje zdravog sjaja, nekoliko načina da si priuštite svjež, blistav i iznimno osvijetljen ten na kojem zavidimo Parižankama! Prednosti: mogu se koristiti zasebno ili u kombinaciji za 'drapiranje' (tehniku šminkanja koja će obilježiti ovo proljeće), kako biste pomoću svjetlosti oblikovali konture lica.
1/ 02 Rose Lemonade dolazi u nježnoj lila-ružičastoj nijansi i obrazima donosi meki ružičasti sjaj, poput dodira zimskog povjetarca.

 
2/ 024 Sparkling Framboise u upečatljivijoj je ružičastoj nijansi te je savršen za sve koji žele odvažan i elegantan baby-doll izgled.

3/ 00 Highlighter je najbolji saveznik svake djevojke za strobing, kojim se postiže savršen sjaj i zahvaljujući kojem ćete se spremno suočiti sa svakom situacijom sa smiješkom na licu. Imajte ga uz sebe u slučaju neplaniranog spoja!

VIŠE O TEMAMArumeniloLancomehighlighter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se