Proljeće dočekajte na svom balkonu, evo inspiracije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.03.2020.

0

Foto: Thommy Bengtsson, Ikea

Foto: Thommy Bengtsson, Ikea

Ikea nam otkriva kako balkon možete prilagoditi različitim svakodnevnim aktivnostima i jednostavno prelaziti s kućanskih zadataka na opuštanje i obrnuto

Proljeće samo što nije stiglo, a balkon je savršeno mjesto da ga dočekate. Posebno sada, u eri koronavirusa. Pogledajte kako ga možete prilagoditi različitim svakodnevnim aktivnostima i jednostavno prelaziti s kućanskih zadataka na opuštanje i obrnuto.

Uz sklopivi namještaj ili pak onaj na kotačima, brzo možete organizirati neku drugu aktivnost. Primjerice, sjedenje u prvom redu na dočeku proljeća ili pak uživanje u kutku za doručak na početku novog dana.

Priručni pomoćni stol

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Kada nemate puno prostora, stol vas može ograničiti u kretanju. Par kuka može jednako dobro izvršiti zadatak, a i dalje poslužiti za vješanje rublja ili kao polica.

Više mjesta za različite ugođaje

Dizajnerica interijera: Maila Halme

Dizajnerica interijera: Maila Halme

Odvajanjem dijelova balkona dobivate mjesta za različite namjene. Osim toga, na taj ćete način rublje i druge zadatke moći sakriti od pogleda.

Spakirajte piknik i izađite na otvoreno

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Pretvorite boravak u vlastitom prostoru na otvorenom u pravi užitak. Mala košara omogućit će vam da sve ponesete u jednom odlasku, ali i naglasiti važnost trenutka.


VIŠE O TEMAMAkako urediti balkonuređenje domaIkea
Povezano