Priyanka Chopra novo zaštitno lice Max Factora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.07.2021.

0

Foto: Max Factor

Foto: Max Factor

Max Factor, brend šminke u vlasništvu Cotyja, imenovao je bolivudsku glumicu Priyanku Chopru novom globalnom ambasadoricom i kreativnom suradnicom

Glumica će biti zaštitno lice Max Factora od 1. rujna, počevši od nove Max Factorove kampanje Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish 3u1 Foundation.
Max Factor je na putu transformacije; s nasljeđem ukorijenjenim u Hollywoodu, osvježeni pristup branda usmjeren je na osnaživanje svoje zajednice da zakorači u središte pozornosti i da se ne boji otkriti svoju nevjerovatnu stranu.
Kao višestrani filantrop, ambasador dobre volje UNICEF-a i zagovornik žena širom svijeta, Chopra-Jonas simbol je osnaživanja koje Max Factor želi istaknuti.

"Priyanka je moderno utjelovljenje naše raznolike publike Max Factor i šampion osnaživanja koje dolazi s transformacijom. Oduševljeni smo partnerstvom s njom i znamo da ćemo zajedno moći postići toliko izvanrednih stvari", izjavio je Stefano Curti, glavni direktor robne marke u tvrtki COTY.

VIŠE O TEMAMAPriyanka ChopraMax Factor
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se