Prezgodna Zagrepčanka u hlačicama i tenisicama bez mane

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.05.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Špica nam je ponudila najbolje moguće modno zagrijavanje za ljetni dio sezone, a ovo je jedan od lookova koji su obilježili ovaj vrući svibanjski tjedan

Proljeće je još samo formalno, kalendarski na snazi, u stvarnosti je baš sve podređeno ljetnom dijelu sezone koji je neformalno na zagrebačku špicu stigao proteklog vikenda. Mi smo ulovili niz inspirativnih kombinaciji za vruće dane, a ovo je jedna od onih koje kandidiraju za ovotjedni 'the best of'.

Ova atraktivna Zagrepčanka pokazala nam je da ništa ne prolazi tako dobro kao jednostavnost, posebno u ovom dijelu godine.

Složila je jednostavan i efektan dnevni styling, a ključni sastojci su klasici koje svatko od nas ima u ormaru. Top u sportskom stilu kombinirala je s kratkim traper hlačicama, komadom koji ćemo narednih mjeseci viđati doslovno na svakom koraku, a styling je zapečatila neprikosnovenim bijelim tenisicama.


"Prezgodna", Ženska je TOP", "Barbie" "Lijepe duge noge", "Predivna" - to su neki od komentara na Instagramu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano