Preuredite dnevnu sobu u duhu jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Usredotočite se na ambijentalnu rasvjetu, lagane deke i jastuke. Tepih svijetlih boja može sobu učiniti još vedrijom.

Dugi i lijeni ljetni dani možda su pri kraju, ali ne brinite. Možete ponovno pronaći taj osjećaj ako u svoju dnevnu sobu unesete svjetlost i toplinu. Uz pomoć ambijentalne rasvjete i nježnih tekstila, svoju omiljenu prostoriju možete pretvoriti u udobnu oazu punu svjetlosti, savjetuje Ikea.
Kad želite urediti svoj dom, malim promjenama možete u tren oka puno postići. Usredotočite se na ambijentalnu rasvjetu, lagane deke i jastuke. Tepih svijetlih boja može sobu učiniti još vedrijom.

Tepih je bitan

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Tepih nije samo običan ukras. Tepih može prostoriju učiniti vedrijom, a hladni pod toplijim i tako postati tvoje omiljeno mjesto gdje se možete malo ispružiti i odmoriti. Odlučite se za tepih od prirodnih vlakana i pružit će vam mekoću i izdržljivost. Svidjet će vam se taj osjećaj pod nogama.

Od rasvjete do cvijeća

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Duge večeri mogu postati zamorne. Postavljanjem ambijentalne rasvjete u mračne kutke možete svoju dnevnu sobu učiniti toplijom i ugodnijom. Unesite dašak prirode u svoj dom u obliku jesenskog raslinja ili cvijeća u vazi. Učinit će i najmračnije večeri vedrijima.

Kako dani postaju sve kraći, a noći sve duže, počinjemo čeznuti za ljetnim večerima uz vatru na otvorenom. Kombinacijom LED svijeća, lučica i rasvjetnih lanaca ispod staklene kupole možete jednostavno i sigurno unijeti u svoj dom svjetlost i toplinu. U tren oka možete stvoriti udoban ugođaj gdje god i kad god to poželite.

VIŠE O TEMAMAuređenje domaIkeainterijeriuređenje stanadnevna soba
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se