Prema Boltu, ovo su najbolji restorani u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.06.2023.

0

Wok & Grill by Matija. Foto: Bolt

Wok & Grill by Matija. Foto: Bolt

Aplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade - Zlatna brokula za 2022. godinu koja se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu

Nagrade Zlatna brokula dodjeljuju se u 10 kategorija, a najbolji restorani odabiru se na temelju glasova korisnika aplikacije Bolt Food.

Omiljenim odredištem lokalaca proglašen je restoran Magazinska Klet Pri staroj smokvi, prepoznatljiv po delicijama s roštilja na drveni ugljen. Simple Green by Jelena drugu je godinu zaredom odnio titulu provjereno veganskog restorana čime je potvrdio da je i dalje glavno odredište onih u potrazi za zdravijim ručkom. Grill & Bar Rampa slavio je kao restoran koji nudi najbolju vrijednost za novac, dok su za one posebne trenutke kad se žele počastiti, ljubitelji gastro delicija najčešće birali restoran Purple Monkey - Asian Food.

Zahvaljujući Boltovoj platformi kontinuirano širimo bazu naših gostiju pa se svakako veselimo nastavku ove uspješne suradnje", izjavio je Matija Nikolić iz restorana Wok & Grill by Matija.

Restoran Stari Kotač proglašen je pobjednikom u kategoriji skrivenog dragulja, a Kremenko Grill zasjao je u kategoriji zvijezde u usponu. Juice Box - Green Gold etablirao se kao restoran od kojeg korisnici nikada neće odustati, a za slasne hamburgere iz Burger Stationa, miljenika u kategoriji Worth the walk, spremni su “potegnuti” i koji korak više. Pravim kraljem hrvatske hrane okrunjen je restoran Catering Kralj Krešimir, a omiljenim odredištem za ručak korisnici su proglasili Wok & Grill by Matija.

Boltova nagrada razlikuje se od drugih industrijskih priznanja jer u obzir uzima i iskustvo samih korisnika. Uz ocjene iz aplikacije Bolt Food i pristiglog broja narudžbi, pobjednici Zlatne Brokule odabrani su i na temelju povratnih informacija korisnika prikupljenih putem online formulara, što pokazuje da restorani ne samo da pružaju ukusnu hranu, već i izvanrednu uslugu zbog čega korisnici u Zagrebu nerijetko postavljaju nevjerojatne rekorde. Tako je najveća narudžba iznosila 218 eura, a najveća pojedinačna narudžba imala je čak 29 jela.


VIŠE O TEMAMAZlatna brokularestorani u Hrvatskojrestorani u ZagrebuBolt FoodMagazinska Klet Pri staroj smokvi Simple Green by JelenaGrill & Bar RampaWok & Grill by Matija
Povezano