PREKRASNE SU! Čizme Marijane Batinić modni su događaj dana

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.10.2022.

0

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Dva zbilja upečatljiva komada s mirisom kože, i to u vrlo zanimljivim bojama, izvrstan su izbor za jesen i zimu, a kako ih nositi i kombinirati pokazala nam je Marijana Batinić

I na Instagramu je, baš kao i na ulicama naših gradova, pred kraj listopada sve podređeno ključnim komadima za nadolazeću klimatološku zimu. A ako je nešto ključno za hladne dane, onda su to jakne, kaputi, gležnjače i čizme. Nude nam se bezbrojne opcije, u svim oblicima, materijalima i bojama, od ziheraških crnih klasika do 'pomaknutih', smjelih hitova koji kradu pažnju.

A nešto sasvim drugačije na Instagramu nam je pokazala Marijana Batinić. Uskočila je u dva odvažna komada koja će rijetko koga ostaviti ravnodušnim. I ne pretjerujemo kad to kažemo!

Marijana je pokazala kako ove sezone nositi smjele, za ovo doba godine atipične boje. I to s mirisom kože od glave do pete! Svijetloplavi kožni kaput, koji očito dolazi iz kreativnog laboratorija brenda AD twenty (Europa 92), komad je s 'X faktorom', a Marijana ga je kombinirala s ništa manje atraktivnim kožnim čizmama u bijeloj boji.


Kombinacija bez kompromisa! Biste li i vi nosili ova dva hit komada?


VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićčizmeAD twentyEuropa 92
Povezano