Predstavljene radionice za Adria Music Conference

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2012.

1

Vesela ekipa na predstavljanju radionice za Adria Music Conference

Vesela ekipa na predstavljanju radionice za Adria Music Conference

U poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa danas su predstavljene glazbene radionice za Adria Music Conference

Danas su u poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa predstavljene četiri radionice za nadolazeći Adria Music Conference. Glazbeni video by Algebra&TipiTV, Workshop by Sea, Workshop by Emi i Škola pjevanja Husar&Tomčić radionice su koje će se održati za vrijeme druge po redu AMC u Umagu 01. i 02. lipnja u  hotelu Sol Melia Coral

Pozivam sve zaljubljenike elektronske glazbe da nam se pridruže i pokažu što znaju

Najposjećenija prošlogodišnja radionica za producente predvođena britanskim dvojcem The Shapeshifters, ugledne svjetske glazbene škole Sea i ove će godine predstaviti novitete u Umagu u sklopu radionice Workshop by SEA. U studiju smo zatekli i glazbenog producenta Borisa Đurđevića aka Eric Destler/ Colonia, koji će u sklopu radionice WORKSHOP by EMI predstaviti zanimljiv koncept koji uključuje proces modernog miksanja glazbe, te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu.
"Pozivam sve zaljubljenike elektronske glazbe da nam se pridruže i pokažu što znaju te da svakako nešto i nauče. Umag i AMC pravo su mjesto za sve one koji traže svoje mjesto pod glazbenim nebom. Tu smo da vam pomognemo i usmjerimo vaš budući rad", rekao je raspoloženi Boris Đurđević.

Svaka radionica može primiti svega 25 sudionika i za svaku je potrebno prijaviti se posebno se na web stranici AMC-a do popunjena mjesta stoga se mole svi zainteresirani da se što prije prijave i osiguraju svoje mjesto. Svoje prijave šaljite na www.adriamc.com ili info@adriamc.com.

Osim radionica, ovogodišnji AMC svojim će programom i temama te ostalim predavanjima i panel diskusijama pokušati dati odgovor na goruća pitanja iz područja glazbene i popratnih industrija okupljajući brojne priznate svjetske i regionalne stručnjake.

Uz Adria Music Conference, grad Umag isti vikend u sklopu glazbenog spektakla Umagination ugostit će vodeća imena svjetske glazbene scene, a do sada su svoj nastup potvrdile DJ zvijezde Axwell, Martin Solveig i  Deniz Koyu, koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni. Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kn kupiti u sustavu Eventima.

VIŠE O TEMAMAAdria Music ConferenceBaby DooksBoris ĐurđevićAxwellMartin SolveigDeniz KoyuSol Melia Coral
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se