Predivna žena u trendi haljini koju morate vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.04.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zelena je - kao što smo već u nekoliko ranijih navrata zaključili - u krugu najvećih trendova proljeća, a haljina u ovoj boji pravi je 'must' i na zagrebačkoj špici

Ovaj se travanj, prvenstveno zbog vremenskih uvjeta, zasad i nije pokazao kao neki spektakularan street style mjesec, ali tu i tamo ipak "sijevne" poneka savršena kombinacija. Jedan ženstven styling za čistu peticu ulovili smo na prošlosubotnjoj špici.
U prvom je planu boja po kojoj ćemo i pamtiti prvi dio aktualne sezone, zelena, a ova ju je zagrebačka fashionistica isfurala na pravi način.
Odlučila se za efektnu, trendvosku, iznimno ženstvenu zelenu haljinu prošaranu romantičnim i uvijek dobrodošlim točkastim uzorkom. Haljinu je kombinirala s bijelim topom, gležnjačama od brušene kože i narančastom torbicom s daškom glamura.


"Predivna žena, sve sa ukusom i lijepo", "Prelijepo i super joj stoji frizura", "Elegancija žene", "Jako slatko" - to su neke od reakcija na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima, sviđa li se i vama ovaj travanjski styling?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankehaljine
Povezano