Predivna dama, čarobna haljina: Je li ovo look mjeseca?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Malo prave dnevne elegancije stiže nam sa ulica Zagreba: ženstvena i efektna haljina modne kuće Jalize Couture pokazala se kao savršen izbor za svibanjsku subotnju špicu

Prvih dvadesetak dana svibnja nećemo pamtiti po nekim pretjeranim modnim uzbuđenjima, a krivac je svima dobro znan. Zove se  - kiša! I nadamo se da je za ovaj mjesec odradila svoje. No, u rijetkim sunčanim trenucima vidjeli smo nekoliko izvrsnih kombinacija koje nisu ostavile ravnodušnim ni hrvatski kutak na Instagramu. Ovo je jedna od njih!

Ovaj put uživamo u čistoj dnevnoj eleganciji i seriji ženstvenih komada u kojima vidimo pravo modno osvježenje, i mali bijeg od tenisica i traperica.

Njen izbor za špicu je divna haljina dugih rukava u trendi kremastobijelom izdanju koju potpisuje švicarska modna kuća Jalize Couture. Haljina se našla u kombinaciji sa zavodljivim cipelama s potpeticom i kompatibilnom torbicom s daškom glamura.


"Koja haljina, WOW", "Kakva elegancija, predivna dama", "Jednostavno, ženstveno i lijepo" - to su neki od komentara na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeJalize Couture
Povezano