Predahnite od čizama, naš prijedlog je Nike Air Force 1 Utility

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.12.2018.

23

Nike Air Force 1 Utility | Foto: Net-a-porter

Nike Air Force 1 Utility | Foto: Net-a-porter

Umjesto bijele, crna! Odlična ideja za preslagivanje ustaljenih shema i maštovito kombiniranje s drugim zimskim hitovima.

Na samom vrhuncu sezone pisanja o svim tim glamuroznim i glomaznim čizmama, jedan mali bijeg u svijet tenisica će dobro doći. Simboliziraju proljeće, koje još uvijek nema ni na vidiku, ali itekako imaju što tražiti u vašim zimskim modnim shemama.
Našim modnim radarima ovaj slatkiš iz Nikea jednostavno nije mogao promaći! Govorimo o stylish zimskoj varijaciji kultnog modela "Air Force 1" koju je i sam Nike predstavio kao nešto posebno, ili, ako ćemo baš citirati, "nimalo obične tenisice Air Force 1".
Air Force 1 Utility

Air Force 1 Utility

Umjesto bijele, crna! Odlična ideja za preslagivanje ustaljenih shema i maštovito kombiniranje s drugim zimskim hitovima koji će uz ove tenisice dobiti neki novi život.

Tenisice Air Force 1 Utility dostupne su i u online shopu Net-a-porter, a za njih ćete morati izdvojiti 124 eura (oko 917 naših kuna).

VIŠE O TEMAMAtenisiceNikeženske tenisicesportske tenisiceNike Air Force 1
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se