Pred vama je najtraženija Mango haljina za zimu 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.11.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Vodeće pozicije na listi bestselera u Mangu u studenom su rezervirane za sve moguće tipove kaputa i čizama, ali mjesto u krugu najprodavanijih komada našla je i jedna haljina

U studenom se najviše traže čizme, gležnjače, jakne i topli kaputi. I nova Mangova lista bestselera to samo potvrđuje, na njoj prvih desetak pozicija drže redom kaputi i čizme, ali u širem krugu najprodavanijih artikala u studenom našlo se mjesta i za jednu haljinu koja može proći u različitim prigodama.

Crna je jednostavno neprikosnoven klasik hladnijeg dijela godine, svi znamo kakav glas prati legendarnu malu crnu haljinu, stoga nikoga ne bi trebalo iznenaditi da se u Mangu u studenom bolje od svih drugih modela prodaje upravo jedna - crna haljina.

Mango

Mango

Ova haljina na preklop s reverima stiže u kratkom ukrižanom evasé dizajnu, a izrađena je od lepršave tkanine. Upotpunjena je ovratnikom V izreza s reverima, dugim rukavima s gumbima na manžetama, romantičnim detaljima u stilu volana te trakom za vezanje oko struka. Ukratko - pravi klasik s trendi detaljima za ovaj dio godine koji će dobro doći u svačiji ormar!

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako vam se sviđa, za nju ćete trebati izdvojiti 49,99 eura (376,65 kuna).


VIŠE O TEMAMAhaljineMango
Povezano