Pred vama je najprodavaniji Mango komad za proljeće 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.03.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Satenska bluza s romantičnim točkastim uzorkom probila se na prvo mjesto liste najprodavanijih komada iz Mangove kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Od kalendarskog početka dugoiščekivanog i još duže najavljivanog proljeća dijeli nas još tek nešto više od dvadeset i četiri sata. U nadi da će kalendarski start nove sezone pratiti i onaj klimatološki, donosimo jedan komad u kojem možete u pravom smislu zasjati u prvim danima proljeća.

Detektirali smo ga na policama Manga, u čijim se trgovinama prodaje kao lud. Doslovno! Riječ je o najprodavanijem komadu iz Mangove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. A što je u njemu tako magično privlačno, provjerite u nastavku!

Mango

Mango

U Mangu je, dakle, najtraženiji komad jedna ženstvena bluza. I to satenska bluza prošarana romantičnim točkicama koje u skoro svakoj proljetnoj sezoni visoko na listi najvećih trendova. Plava bluza od lepršave tkanine u znaku je predimenzioniranog dizajna i već spomenutog točkastog print te V izreza s mašnom i cvjetnih detalja.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovo velikog proljetnog hita s potpisom Manga iznosi 59,99 eura (451,99 kn), a vi sami prosudite vrijedi li toliko.


VIŠE O TEMAMAbluzeMangosatenske bluzetočkasti print
Povezano