Prada Phone by LG 3.0 stiže početkom 2012.


Objavljeno 25.11.2011.

5

Prada Phone by LG 3.0

Prada Phone by LG 3.0

Prada i LG Electronics (LG) obnovili su svoje ekskluzivno partnerstvo u proizvodnji mobilnih telefona na svečanoj ceremoniji u korejskom Seulu

Nastavljajući uspješno partnerstvo, Prada i LG će razviti Prada Phone by LG 3.0, koji će biti predstavljen početkom 2012. godine.

Partnerstvo Prade i LG-ja uvijek su karakterizirali inovativan pristup i beskompromisna kvaliteta stila

Time LG ostaje Pradin ekskluzivni partner u proizvodnji mobilnih telefona. Suradnja, koja je započela 2006. i rezultirala dvama vrhunskim mobilnim telefonima predstavljenim 2007. i 2008., ostvaruje se na ključnim elementima pametnih telefona – od softvera i korisničkog sučelja do samog dizajna i pakiranja.

"Partnerstvo Prade i LG-ja uvijek su karakterizirali inovativan pristup i beskompromisna kvaliteta stila, dizajna te napredne tehnologije", rekao je Patrizio Bertelli, predsjednik Uprave Prada Groupa. "To su vrijednosti zajedničke našim brandovima koji su oduvijek najavljivali, a često i postavljali trendove na brojnim područjima. Zato smo oduševljeni što opet surađujemo s LG-jem u razvoju najnovije kreacije u industriji mobilnih telefona".

Paul Bae (LG) i Stefano Cantino (Prada Group)

Paul Bae (LG) i Stefano Cantino (Prada Group)

Prvi model Prada Phone by LG 1.0 postigao je izraziti uspjeh uz više od milijun prodanih jedinica. Ovaj vrhunski uređaj kombinacija je napredne tehnologije i nenadmašnog stila u dizajnu. Dokaz njegove pozicije u povijesti dizajna je svakako i činjenica da je PRADA Phone by LG 1.0 dio trajnog postava Muzeja moderne umjetnosti (MoMA) u New Yorku te Muzeja suvremene umjetnosti (MOCA) u Šangaju.

Uređaji nastali u okviru ove suradnje bili su predvodnici i u tehnologiji koju su ponudili korisnicima. Prada Phone by LG 1.0 prvi je mobilni uređaj na svijetu sa zaslonom osjetljivim na dodir, dok je model 2.0 pružio inovativno mobilno iskustvo nadopunjujući ga pripadajućim ručnim satom. Tehnologija povezivanja Link omogućila je korisnicima jednostavan pristup informacijama o pozivatelju, SMS porukama, popisu i zabrani poziva te dvosmjernim obavijestima na zaslonu sata. 


VIŠE O TEMAMAPradaLGPatrizio BertellimobiteliLG Electronics
Povezano