Požurite, ova Zarina suknja mogla bi se brzo razgrabiti!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.12.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Pletena midi suknja s perlicama u ugljenosivom izdanju komad je koji će doći kao dobro osvježenje, ali i modno sredstvo za 'razbijanje' očekivane depresije prvih dana 2023. godine

Pri samom smo kraju godine, drugi je dio prosinca rezerviran za blagdansku čaroliju, partijanje, ali i kupovinu. Ako ste već kompletirali svoj modni mozaik za dugu hladnu zimu, koja kalendarski još nije ni počela, nemojte očajavati jer jedan dobar i neočekivan komad uvijek dobro dođe. Ili za neki od ludih blagdanskih partija, ili pak za razbijanje tradicionalne postnovogodišnje depresije.

Zara ima rješenje koje osvaja već na prvi pogled, i koje jednom ne tako atraktivnom trendu daje malu adrenalinsku modnu dozu. Trend o kojem govorimo zove se pletivo, ove će zime harati kao nikad prije, ali pleteni komadi ne moraju biti monotoni, što zorno ilustrira ova suknja koju smo detektirali među novitetima na Zarinim policama.

Pletena midi suknja visokog struka stiže u ugljenosivom izdanju, a prošarana je detaljima koji totalno dižu njenu osnovu - perlicama! I bit će savršen 'refresh' vaše ovosezonske garderobe.

Zara

Zara

Poseban komad prati i 'posebna' cijena, za ovu suknju treba izdvojiti 677,70 kn. A vi nam recite vrijedi li toliko!


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknje
Povezano