Poznati blogeri i youtuberi otkrivaju otoke šibenskog arhipelaga

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.09.2019.

0

Kornati. Foto: CroModa

Kornati. Foto: CroModa

12 poznatih svjetskih blogera, youtubera i novinara otkrivat će otoke šibenskog arhipelaga, uključujući i Kornate, od 7. do 11. rujna

Hrvatska turistička zajednica treću godinu zaredom provodi projekt "Croatia, Full of Islands to Discover", koji za cilj ima promociju nautike kao turističkog proizvoda, odnosno pozicioniranje Hrvatske kao atraktivne i kvalitetne nautičke destinacije. U sklopu projekta, 12 poznatih blogera, youtubera i novinara iz Velike Britanije, Njemačke, Francuske, Švedske, Norveške, Mađarske, Švicarske i Japana otkrivat će otoke šibenskog arhipelaga od 7. do 11. rujna.

Program putovanja uključuje obilazak nacionalnih parkova Krka i Kornati, otoka Murtera, grada Šibenika i Prvić Luke, a u sklopu obilaska pojedinih lokacija bit će predstavljeni i atraktivni lokaliteti, običaji i gastronomska ponuda ovog dijela Hrvatske. Promocija je fokusirana na reportaže u novinama i magazinima te objave na blogovima i društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube gdje će sudionici ovog jedinstvenog doživljaja podijeliti svoje dojmove s brojnim čitateljima i pratiteljima.

U ovogodišnjem programu, između ostalih, sudjeluje i novinarka Eleanor Rudd, suradnica britanskog portala Metro.co.uk kojeg mjesečno prati više od 54 milijuna čitatelja. Hrvatskom obalom jedrit će i francuski novinar i fotograf Gregory Gerault, koji će svoja iskustva opisati u reportaži u dnevnim novinama Le Télégramme i magazinu Le Monde du Camping-Car. Među sudionicima je i američki youtuber s britanskom adresom Evan Edinger kojeg na YouTube kanalima posvećenim općim temama i putovanjima prati gotovo 700 tisuća pratitelja, kao i mađarska youtuberica Fruzsina Viszkok, koja je aktivna na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter gdje ju prati oko 480 tisuća fanova.


VIŠE O TEMAMAhrvatski otociKornatiHrvatska turistička zajednicaEleanor RuddGregory Gerault
Povezano