Poznate Splićanke blistaju u proljetnim kombinacijama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2020.

0

Foto: Vjeko Bilota

Foto: Vjeko Bilota

Salon Gelo koji se nalazi u sklopu Hotela Atrium u Splitu nova je 'it' lokacija za njegu kose na kojoj su se odmah po svečanom otvorenju zatekle i brojne poznate dame

Tomislav Gelo mladi je frizer koji je među svojim sugrađanima već stekao status omiljenog frizera. Upravo Tomislav i njegov tim svakodnevno brinu o kosi brojnih svojih klijenata, a među svojim klijentima ima i brojne Splićanke poput Fani Čapalije, Jelene Rozge i Ane Čagalj koji su na otvorenju međusobno razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona.
Uzrečica o kosi kao ukrasu lica i simbolu ženstvenosti uvriježila se već davnih dana, no usprkos tome mnoge žene i dalje ne posvećuju dovoljno pažnje pravilnoj njezi. Ipak, da svakodnevne obaveze i manjak slobodnog vremena ne bi stali na put lijepom i njegovanom izgledu pobrinuo se mladi frizer Tomislav Gelo koji je pred brojnim okupljenim predstavnicama javnog života jučer predstavio svoj salon jednostavnog naziva Salon Gelo. Njegova je namjera, poručio je, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:
Ana Čagalj

Ana Čagalj

"Sretan sam što zajedno sa svojim timom svakodnevno gledamo lica naših zadovoljnih klijentica i to je najveća nagrada i priznanje našeg rada. Veselimo se svakom novom radnom danu i prilici da opravdano ukazano povjerenje naših sugrađana kada je njihova kosa i njega iste u pitanju" – poručio je Tomislav.

Fani Čapalija

Fani Čapalija

Odlična atmosfera te znanje i stručnost Tomislava najbolja su preporuka, a za sve koji žele otkriti više neka se zapute u Salon Gelo – Ulica domovinskog rata 49, Split.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaFani ČapalijaSalon GeloAna ČagaljSplićanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se