Poznate Hrvatice zasjale na rođendanu LuLu Couture dućana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2017.

21

Antonija Stupar Jurkin, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Petra Kurtela, Isabella Rakonić, Nina Mia Čikeš i Iva Jurčić okupile su se na poznatoj adresi u Gundulićevoj ulici

Modni brend LuLu Couture osnovan je 2011. godine s jasnom vizijom od samog početka - ženama ponuditi svakodnevne, udobne odjevne komade koji će izraziti njihov stil i stav. Vidljivo je da ta vizija postaje stvarnost, s obzirom na sve veću popularnost koju ovaj brend postiže na domaćem tržištu. Danas su LuLu Couture kolekcije svim pravim fashionisticama dostupne u dućanu u Gundulićevoj ulici 3, otvorenom prije točno godinu dana.

Na ovu lijepu godišnjicu otvorenja, dizajnerica Martina Tutić organizirala je rođendanski domjenak, na kojoj su se sve okupljene ljubiteljice mode mogle opustiti uz kanapei i šampanjac, a glavna zvijezda večeri bila je Martinina mini zimska kolekcija koja je te večeri po prvi put predstavljena. Kolekcija se sastoji od profinjenih, prozračnih haljina koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim oversized pletivom. Za posebne prilike tu su dugačke, svilene haljine s remenjem u struku, a za svakodnevne udobne vunene veste, lepršave kratke suknjice i ženstvene dolčevita haljine kao stvorene za nadolazeće hladne dane.

Svojim dolaskom, rođendan zagrebačkog dućana proslavile su i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumice Tamara Garbajs, Marijana Mikulić i Petra Kurtela, blogerica Isabella Rakonić, arhitektica Nina Mia Čikeš i Iva Jurčić koje su, posebno za ovu priliku, nosile predivne komade nove kolekcije.

Kako su iznimna nosivost i udobnost, ali i beskompromisna elegancija dio potpisa svih kolekcija ove dizajnerice, ne sumnjamo da će predstavljena mini kolekcija zasigurno postati idealan poklon za Božić svim samosvjesnim ženama koje cijene domaće dizajnere svjetske klase. Pritom će ih razveseliti vijest kako je, prigodno rođendanskom slavlju, ovaj vikend kolekcija snižena za 10%, kako online, tako i u dućanu.


VIŠE O TEMAMAAntonija Stupar JurkinTamara GarbajsMarijana MikulićPetra KurtelaIsabella RakonićNina Mia ČikešIva JurčićLuLu Couture
Povezano