Poznate Hrvatice zasjale na otvorenju novog hotela

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 31.08.2013.

17

Vlatka Pokos, Fani Stipković, Mirna Maras, Petra Friganović, Aleksandra Dojčinović i Korana Gvozdić samo su neke od poznatih dama koje su došle na otvorenje Hotel Boutiquea 9

Jučer je u Zagrebu svečano otvoren Hotel Boutique 9. Prepoznatljivost ovog hotela leži u individualnom pristupu svakom gostu, kojem se nudi 20 pomno uređenih soba i jedan luksuzan suite apartmana. Osim kao idealna lokacija za odmor, hotel je odličan odabir i za sve vrste poslovnih susreta, promocija i druženja.

Ovaj neobičan hotel djelo je arhitekta Ante Vrbana, koji je jedinstvenim pristupom prilikom dizajniranja i uređivanja udahnuo jedan nov život jednoj posve običnoj zagrebačkoj ulici i transformirao je u poželjnu oazu hotelskog smještaja.

Priliku da prvi razgledaju novi hotel nisu propustila brojna imena društvenog života, između ostalih i Vanda Winter, Vlatka Pokos, Kristina Bradač, Fani Stipković, Mirna Maras, Martina Podgorski, Petra Friganović, Aleksandra Dojčinović, Korana Gvozdić, Toni Cetinski... Što je tko nosio - provjerite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAVlatka PokosKorana GvozdićMalina GrahekMarija CvitanovićIris RajčićAleksandra DojčinovićKristina BradačMartina PodgorskiMirna MarasTony CetinskiFani StipkovićVanda WinterHotel Boutique 9
Povezano