Poznate Hrvatice već su uskočile u čizme iznad koljena!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.10.2018.

27

Ivana Mišerić u čizmama iznad koljena

Ivana Mišerić u čizmama iznad koljena

Hrvatske su fashionistice, kao po dogovoru, došle su vrućim čizmama iznad koljena, koje će po svemu sudeći biti opće mjesto svakog zimskog stylinga

Svaka dobra večer započinje ukusnim zalogajima, a završava ispijanjem omiljenog pića u zabavnom društvu. Vodeći se tom činjenicom, brand Somat organizirao je posebnu večer začinjenu bajkovitim ambijentom, posebno kreiranim gastro specijalitetima, spravljanjem personaliziranih gin-tonica i dobrom glazbom u kojoj su posebno uživali brojni blogeri, influenceri i druge više i manje poznate face.
Maša Zibar

Maša Zibar

Hrvatske su fashionistice, kao po dogovoru, došle su vrućim čizmama iznad koljena, koje će po svemu sudeći biti opće mjesto svakog zimskog stylinga. Visoke čizme sinoć su isfurale Ivana Mišerić, Maša Zibar, Donna Lugonja i Paula Sikirić. Nevena Rendeli jedina je (zasad) odoljela ovom tendu, a čiji styling je bio najbolji - provjerite u nastavku.

Paula Sikirić

Paula Sikirić

Donna Lugonja

Donna Lugonja

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

VIŠE O TEMAMAčizmeIvana MišerićMaša ZibarDonna LugonjaPaula SikirićNevena Rendeličizme iznad koljena
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se