Poznate Hrvatice u Zagrebu pozdravile kolekciju Erdem x H&M

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.10.2017.

40

Kultna zagrebačka kavana Corso sinoć je poslužila kao idealna kulisa za zavodljivi i očaravajući ERDEM X H&M svijet, koji je okupio kremu društvenog života Hrvatske

Bio je to, kako se tu noć pričalo, društveni događaj godine na kojem je ekskluzivno predstavljena ERDEM X H&M kolekcija. Prvi su u ERDEM x H&M čaroliju zakoračili Jelena Rozga, Judita Franković i Slavko Sobin odjeveni u komade iz ERDEM X H&M kolekcije.

Preko tri stotine uzvanika sinoć je uživalo u nezaboravnoj atmosferi, izvrsnoj glazbi i interijeru kojeg je samo za tu prigodu akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja pretvorio u vječno proljeće, koje je dodatno naglasilo romantični i pripovjedački duh kolekcije.

Kao posebna gošća iznenađenja uzvanike je oduševila istinska diva Josipa Lisac, koja je svojim glazbenim performansom sve prisutne ostavila bez daha.

A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Đurđe i Lade Tedeschi, Tatjane Dragović, Barbare Kolar, Daniele Trbović, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Rendeli, Petre Kurtela, Lane Gojak, Kristine Krepele, Iris Androšević Pinjuh, Marijane Mikulić, Mirjane Mikulec, Ane Maras Harmander, Helene i Dalibora Matanića, Csille Barath, Marije Borić, Dragane i Ivice Propadala, Natalije Đorđević, Larise Navojec, Ive Šarić Leko i brojnih drugih.

"Između haljine koju večeras nosim i mene zaiskrila je ljubav na prvi pogled. Oduševljena sam cijelom kolekcijom i večerašnjim događajem. Bilo je divno biti dio ERDEM X H&M bajke", kaže Jelena Rozga

"Ova kolekcija kao da je rađena za mene, vjerujem da će svatko bez problema pronaći nešto za sebe. Očarana sam svime, noć za pamćenje", izjavila je Judita Franković.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici hm.com, od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni.


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaErdem x H&MBorna KotromanićSonja KovačIsabella RakonićJudita FrankovićJosipa LisacLjupka Gojić MikićLada Tedeschi
Povezano