Poznate Hrvatice spremne su za zimu, evo što one nose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2018.

9

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love, između ostalih i Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin...

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love, između ostalih i Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulec i brojni drugi.

"Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi" – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.


VIŠE O TEMAMALana & LoveTamara GarbajsNataša JanjićIva RadićAntonija Stupar JurkinBorna KotromanićOlja VoriMarijana MikulecLana Klipa
Povezano