Poznate Hrvatice spremne su za ljeto, evo što se nosi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2021.

0

Maja Šuput. Foto: John Pavlish

Maja Šuput. Foto: John Pavlish

Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom, nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 kvadrata

Otvorenje novog butika Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba privuklo je brojne naše poznate dame, koje su jedva dočekale priliku da napokon zablistaju u svojim najboljim izdanjima.
Ana Radišić

Ana Radišić

Ambasadorice i prijateljice branda među kojima su se isticale Branka Krstulović, Maja Šuput, Iva Radić, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić, Petra Kurtela pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto.
Branka Krstulović

Branka Krstulović

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom, nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 kvadrata, djelom arhitekta Ante Vrbana, u kojem na jednom mjestu mogu kupiti sve što im treba za apsolutno svaku priliku, od odjeće do cipela i modnih dodataka. Najviše je pažnje, očekivano, privukla upravo nova Lei Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom.

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Marija Jerneić

Marija Jerneić

Iva Radić

Iva Radić

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Judita Franković

Judita Franković

"Svima su nam nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeramo. Zato sam se, sa svojim timom suradnika, potrudila mojim dragim Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje. Bile su to zaista lijepo ugođene koktel zabave u Ilici 15" - rekla je naša najpoznatija dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

VIŠE O TEMAMAMaja ŠuputAleksandra DojčinovićAna RadišićBranka KrstulovićDanijela Martinović
Povezano