Poznate Hrvatice pokazale što (i kako) nositi u novoj sezoni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.09.2018.

10

Napeti triler oduševio brojne ljubiteljice filmskih ženskih večeri u CineStar kinima. Rasprodane sve Trés Chic projekcije u Zagrebu i Splitu

Sinoć su CineStar kina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku bila ispunjena ljubiteljicama filmskih večeri samo za žene – Trés Chic i CineLady. Posebno velika gužva vladala je na Trés chic večeri u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema gdje su Trés Chic premijeru filma 'Slatka mala tajna' došle pogledati i: Jadranka Islamović, direktorica CineStara i član uprave, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Branka Krstulović, Daniela Trbović, Kristina Bradač, Tatjana Dragović, Marija Borić, Renata Sopek, Ivana Ergić, Kristina Burja, Ivana Delač, Kristina Krepela, Anamarija Vrdoljak, Katarina Baban te brojni drugi.

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, dolazi od redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama.

Na ženskom kružoku u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo nakon premijere kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve pripadnice ljepšeg spola rasplesao DJ Ozren Kanceljak. Très Chic je posebna večer samo za žene u Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split, koje se održavaju jednom u mjesecu, dok je CineLady filmska večer za žene s dugogodišnjom tradicijom i posebnim poklonima, tako da su brojne posjetiteljice i ovog puta oduševili partneri Nivea, Story, Mentos i Somersby. Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, Fraktura, Bliss, Mikeda, Apivita, Clarins i Cartier Carat. Tajanstveno ubojstvo, mnoštvo preokreta i iznenađenja prikovat će sve gledatelje za kino sjedala. Film koji će vas nasmijati, ali i držati u napetosti jednostavno ne smijete propustiti.

Film 'Slatka mala tajna' u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima.


VIŠE O TEMAMA Jadranka IslamovićIva RadićLjupka Gojić MikićBranka KrstulovićDaniela TrbovićKristina BradačTatjana DragovićMarija BorićRenata SopekIvana Ergić
Povezano