Poznate Hrvatice pohrlile na premijeru 'Drugog stanja Bridget Jones'

Piše: CroModa, Foto: Sara Dombre
Objavljeno 15.09.2016.

37

Brojne poznate Hrvatice sinoć su uživale u CineStaru trećem nastavku omiljene filmske junakinje Bridget Jones

Najpoznatija singl cura na svijetu se vratila na velika platna. Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija dugoočekivanog trećeg nastavka "Drugo stanje Bridget Jones". Brojne poznate Hrvatice također nisu propustile priliku pogledati u kakve je to zgode i nezgode ovoga puta upala simpatična Bridget, pa samo tako na CineLady projekciji imali priliku vidjeti Renatu Sopek, Andreu Andrassy, Ivanu Delač Đolo, Anu Radišić, Mirjanu Mikulec, Leu Mijatović, Laru Antić, Anamariju Vrdoljak te mnoge druge.

"Drugo stanje Bridget Jones" nastavak je omiljenih humorističnih filmova, nastao je prema kolumni i romanima britanske spisateljice Helen Fielding. Dobitnicima Oscara Renee Zellweger i Colinu Firthu ovoga puta pridružuje se Patrick Dempsey, poznatiji i kao dr. Derek Shepherd alias dr.McDreamy iz popularne serije Uvod u Anatomiju. U trećem dijelu glavna junakinja upravo je navršila 43 godine, prekinula je s Darcyjem (Colin Firth) i opet se našla sama. Stoga je odlučila u potpunosti se posvetiti svojem poslu kao vrhunskoj producentici emisije za vijesti i okružiti se prijateljima. I baš kada se činilo da je sve sjelo na svoje mjesto i ništa ne može proći po krivu, upoznaje privlačnog Amerikanca Jacka Qwanta (Patrick Dempsey), koji utjelovljuje sve ono što Darcy nije. Odjednom se nađe trudna, no nije baš sigurna je li otac djeteta njezina dugogodišnja ljubav ili pak nova ljubav s one strane oceana.

Kako je bilo na premijeri, provjerite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMARenata SopekAndrea AndrassyLea MijatovićLara AntićMirjana MikulecAna RadišićBridget JonesDrugo stanje Bridget Jones
Povezano