Poznate Hrvatice dobro su se pripremile za jesen, evo što se nosi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2017.

28

Branka Krstulović, Kristina Šalinović, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica prisustvovale su izboru prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award

Jučer je u Zagrebu po drugi put organizirana svjetski priznata nagrada - Veuve Clicquot Business Woman Award. Nagrada se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovana je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh.
Dodjela se održala u elegantnom okruženju restorana Dubravkin put, a okupila je brojna poznata lica društvene scene. Od šest nominiranih dama stručni žiri odabrao je dvije koje će predstavljati Hrvatsku na regionalnom izboru. Jedna od njih je Mirjana Brlečić, magistra farmacije, inovatorica, direktorica i vlasnica tvrtke Priroda liječi te kreatorica kozmetičke linije Nikel koja je, osim brojnih poklonika prirodne kozmetike, osvojila i četrdeset zlatnih medalja na internacionalnim izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Velikoj Britaniji, Aziji, Rusiji i EU. Druga finalistica je Anja Zambelli Čolak, riječka dizajnerica poznata po mnogim dizajnerskim rješenjima za poznate hrvatske brendove koji su se probili na međunarodna tržišta poput Surf’n’Friesa, KISHA-e i Esense Mediterane. Anjina djela objavljena su i u svjetskim publikacijama poput “Packaging Structure” te “Take Me Away Please”, a svoje znanje stekla je u Milanu, gdje je diplomirala dizajn na Istituto Europeo di Design.
Dame će predstaviti Hrvatsku na regionalnom natjecanju koje će se ove godine održati u Zagrebu krajem studenoga, a pobjednica regionalnog natjecanja putuje u Francusku, u pokrajinu Champagne, gdje će se družiti s ostalim uspješnim poslovnim ženama. Zvijezda večeri bio je i vrhunski šampanjac Veuve Clicquot kojim su nazdravili svi uzvanici, a brojna poznata lica, poput Branke Krstulović, Kristine Šalinović, Iris Androšević Pinjuh, Rujane Jeger, Ivane Delač Đolo, Tihane Harapin Zalepugin, Matije Vuice i Tamare Miličić odlično su se zabavila na događanju.
Povezano