Poznate Hrvatice spremne su za zimu, pogledajte što se nosi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2019.

0

U Hrvatskom glazbenom zavodu sinoć je održan glamurozan Super1 Sexy&Cool party #neponovljivo uz Eucerin kojeg je uveličao ekskluzivni nastup grupe Divas

Ivana Husar Rimac, Marija Husar Mlinac, Maja Vučić i Martina Štritof na jednu su noć ponovno nastupile zajedno kako bi upriličile glamurozni Super1 Sexy&Cool party. U prepunom Hrvatskom glazbenom zavodu okupila su se brojna poznata lica koja su iskoristila jedinstvenu priliku da u organizaciji portala Super1 ekskluzivno čuju nastup grupe Divas.
Čuvena četvorka uz pratnju benda izvela je neke od svojih najvećih hitova među kojima su Sexy cool, Oprosti mi, Da ili ne i niz drugih. Nina Badrić, Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić, Kristina Krepela, Nevena Rendeli, Nina Mia Čikeš, Nika Turković, Iva Visković, Aleksandra Dojčinović samo su neka od poznatih imena koja su sinoć uživala na ekskluzivnom nastupu grupe Divas u sklopu Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin.


Program je vodila karizmatična Ana Vučak Veljača, a uzvanici su uživali u zalogajima koje je za njih pripremio chef Marin Medak iz Cateringa RougeMarin, u ekskluzivnim ginovima Tanqueray London Dry i Tanqueray Flor de Sevilla, primium toniku London Essence te u proseccu Mionetto.

Super1 je lifestyle pokret stvarnih žena, autentičan, progresivan i optimističan, a okuplja žene koje aktivno sudjeluju u svijetu oko sebe.

VIŠE O TEMAMASuper1Ivana Husar RimacMarija Husar MlinacMaja VučićLjupka Gojić MikićKristina KrepelaNevena RendeliNina Mia ČikešNika TurkovićIva ViskovićAleksandra DojčinovićNina BadrićPaula Sikirić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se