Poznate Dalmatinke zasjale u proljetnim haljinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.02.2019.

3

Ana Čagalj | Foto: Bojan Zibar

Ana Čagalj | Foto: Bojan Zibar

Klapu Rišpet sinoć su u zagrebačkom Lisinskom podržale i poznate Dalmatinke - Jelena Rozga, Doris Dragović i Ana Čagalj

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, sinoć je u rasprodanom Lisinskom, zajedno sa svojom publikom, slavila ljubav. Mnogobrojni okupljeni imali su priliku uživati u nezaboravnoj večeri prepunoj emocije, iznimno pozitivne energije i u najljepšim ljubavnim stihovima. Sinoć je, prema mnogima, Dalmacija bila u Lisinskom i osjećala se u zraku.
Jelena Rozga | Foto: Bojan Zibar

Jelena Rozga | Foto: Bojan Zibar

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet su se pridružili kolege i prijatelji, Jelena Rozga i Doris Dragović, koji su svojim nastupima dodatno uljepšali ovu klapsku večer, za koju su ulaznice odavno planule. Ovo je definitivno događaj koji ne viđa svaki dan jer su upravo rasprodana oba koncerta dokaz da publika voli čistu emociju, stihove prožete morem i nezaobilaznim dalmatinskim temperamentom.
Doris Dragović | Foto: Bojan Zibar

Doris Dragović | Foto: Bojan Zibar

Bez sumnje, radi velikog interesa publike, ovo su koncerti koji se pamte jer se upravo na njima stvaraju nezaboravne uspomene. Danas u isto vrijeme na istom mjestu, publika će opet u glas, pjevati s najdražom klapom i gostima, na rasprodanom drugom koncertu.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaDoris DragovićAna ČagaljKlapa Rišpet
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se