Powder Touch: Dezodorans s dragocjenim prahom kaolina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2014.

1

Nivea Powder Touch

Nivea Powder Touch

Puderasti dezodorans Powder Touch pruža učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neodoljivu mekoću kože

Nivea predstavlja Powder Touch, dezodorans za žene s dragocjenim prahom kaolina i senzualnim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice koji  pruža iznimnu zaštitu od znojenja te kožu čini neodoljivo mekom i suhom. Njegova ultralagana mirisna formula daje osjećaj bezbrižnosti dok njeguje sva osjetila i ne ostavlja tragove na koži.

Nivea Powder Touch sadrži pouzdanu antiperspirant formulu s kaolinom, dragocjenim prirodnim, glinenim prahom poznatim po svojoj mekoći i kvaliteti upijanja. Kao važan sastojak Nivea Powder touch dezodoransa kožu čini suhom, mekom i zaštićenom od neugodnih mirisa.

Powder Touch oduševljava ugodnim, prozračnim i laganim mirisom koji kombinira osvježavajuće citrusne note bergamota i naranče s posebnim sastojcima, poput ruže i đurđice te stvara osjećaj svježine, čistoće i ugode. Ne sadrži alkohol niti boje.

Kaolin - dragocjeni prirodni prah

"U potrazi za najboljim sastojcima za dezodorans Nivea Powder Touch uspoređivali smo kaolin s drugim vrstama prirodnih prahova. Zahvaljujući njegovoj strukturi, koja se sastoji od ugrađenih mikro slojeva i mekih veza, kaolin ima visoku sposobnost upijanja, kožu čini neodoljivo mekom te savršeno odgovara novom dezodoransu." - objašnjava Björna Windisch, iz Beiersdorfovog odjela za istraživanje i razvoj.


VIŠE O TEMAMAdezodoransiNiveaBjörna WindischBeiersdorfKaolin
Povezano