Povratak u teretanu: Jesen znači "Back 2 The Gym!"

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2017.

0

Gyms4you: Back 2 The Gym – Povratak u teretanu

Gyms4you: Back 2 The Gym – Povratak u teretanu

Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, predstavlja "Back 2 The Gym – Povratak u teretanu"

Vrijeme je za povratak u teretanu. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Nakon dužeg perioda bez vježbanja za očekivati je i da je oslabio mišićni tonus tijela. Jesen znači povratak u rutinu, i to ne samo u smislu poslovnih obveza, već i kad je riječ o vježbanju i treninzima.
Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, predstavlja "Back 2 The Gym – Povratak u teretanu", posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.
S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, program "Back 2 The Gym" idealna je prilika za stvaranje nove tjelesne forme.

U sklopu ovog događanja svi postojeći  Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you teretanama u Zagrebu u periodu od 18.09. do 22.09.2017. imat će mogućnost osvojiti čak 20 besplatnih mjesečnih članarina.  Svaki dan za vrijeme trajanja akcije u sva četiri zagrebačka Gyms4you kluba bit će izvučen po 1 dobitnik besplatne mjesečne članarine, što znači da će tijekom cijelog tjedna čak 20 sretnika osvojiti besplatno vježbanje za cijeli mjesec u Gyms4you klubovima. Također,  u navedenom tjednu svakog će se dana cijelo vrijeme odvijati  i ostale dodatne aktivnosti:

- besplatni probni treninzi
- besplatni fit savjeti osobnih trenera
- besplatne degustaciju različitih proizvoda (promocije Polleo proizvoda)
- promotivne cijene različitih proizvoda ( prodajna akcija Dukat Fit proizvoda 1+1 gratis)
- gratis pokloni (Multipower pokloni, Nivea proizvodi)
- gosti iznenađenja.

Gyms4you

Gyms4you

Ovaj specijalni tjedan u zagrebačkim Gyms4you fitness klubovima zaokružit će mini event uz DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se jedan dan u tjednu u svim centrima prema sljedećem rasporedu:

Gyms4you VMD centar –  ponedjeljak 18.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Bundek centar – utorak 19.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Dubrava – srijeda 20.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Nova Galerija Špansko  – četvrtak 21.09.2017. – 18-22 h

Svi Gyms4you prostori opremljeni su  kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje. Ove fitness klubove još popularnijima čini i njihov jedinstveni koncept. Naime, Gyms4you je uvijek otvoren, svaki dan  u tjednu od 0 d o 24 h, a članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

Program "Back 2 The Gym – Povratak u teretanu" održat će se tijekom listopada i u ostalim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj: Osijek 02.10. – 06.201.2017., te Šibenik i Zadar 09.10. – 13.10.2017.

VIŠE O TEMAMAteretanaGyms4youvježbanje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se