Povratak kaubojskih čizama: Donosimo top-modele!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2017.

86

Modni trendovi već su na samo početku ove godine dali naslutiti da se u modu vraća jedan stari poznati hit obuće – kaubojske čizme

Iako su nekada bile cijenjene prije svega zbor svoje funkcionalnosti, kaubojske čizme najavljene su kao must have ove sezone.
Jednostavne i stilski vrlo upečatljive, kaubojske čizme lako su nosive uz razne odjevne kombinacije. Najpoznatija među njima je svakako ona uz traperice, a ništa manje zamijećena nije ni kombinacija kaubojskih čizama uz suknju, tuniku i neku lepršavu cvjetnu haljinu.
Trend kaubojskih čizama svojom ponudom slijedi i Planet obuća, u čijim trgovinama možete pronaći nekoliko zanimljivih modela kaubojskih čizama koje se isplati imati u svom ormaru. Uz klasičan model visokih kaubojskih čizama sa vrlo zašiljenim vrhom, u Planet obući dostupne su i verzije s raznim detaljima poput resica ili remenčića.

Modeli kaubojskih čizama mogu se pronaći u trgovinama Planet Obuće, Svijeta Obuće i Planike, kao i u webshopu Planet Obuće.

VIŠE O TEMAMAčizmePlanet Obućagležnjačeženska obućakaubojske čizmekaubojkecipele
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se