Poslovna elegancija u interpretaciji modne kuće MAK

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 25.01.2016.

0

Kolekcija 'For women, with love!' sadrži divne bijele kapute koji se prelijevaju preko drap do smeđih tonova, obiluje vrhunskim konstrukcijskim krojevima i izvrsnim materijalima

Splitska modna kuća MAK, s tradicijom dugom više od 25 godina, prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koja briše granice vremena.
MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već koju žene mogu nositi i danas i uvijek - jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.
Prilikom izrade ove kolekcije MAK je inspiriran i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, te svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.

Kolekcija "For women, with love!" sadrži divne bijele kapute koji se prelijevaju preko drap do smeđih tonova, obiluje vrhunskim konstrukcijskim krojevima i izvrsnim materijalima. Tu su i koktel haljine, suknje i sakoi u kojima prevladavaju boje od drap, žućkastih do smeđih. Tkanine su drugačije, reljefno uzorkovane, oslikane, s modernim vatiranim materijalima štepanima u obliku romba. Neke haljine i suknje imaju vrlo elegantnu liniju, dok su druge voluminozne, tako da su namijenjene djevojkama i ženama raznih stilova, od onih koje preferiraju eleganciju do onih koje vole otkačenije komade.

Model je Ana Draganja (Talia Model), styling potpisuje Mimi Rončević, a fotografiju Goran Matijašec.

VIŠE O TEMAMAModna kuća MAKMimi Rončevićposlovni stilAna DraganjaTalia ModelGoran Matijašeckaputihaljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se