Ovo je NAJfotka: Seafollyjev kupaći kostim osvojila je...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.07.2013.

83

Ako i ti želiš zablistati na plaži u nekom od trendi badića zvjezdanog australskog branda Seafolly, tu smo da ti ostvarimo snove!

Jesi li zavirila u aktualnu kolekciju 'zvjezdanih' kupaćih kostima australskog branda Seafolly? Ako i ti želiš zablistati na plaži u nekom od ovih trendi badića, tu smo da ti ostvarimo snove! U suradnji s trgovinom Paris Lingerie (Masarykova 13, Zagreb) jednoj čitateljici poklanjamo kupaći kostim po izboru iz aktualne Seafollyjeve kolekcije. Ako je dobar zvijezdama poput Kate Moss, Kim Kardashian, Britney Spears, Elle Macpherson... vjjerujemo da će biti dobar i tebi!

Faktor sreće je isključen, kupaći kostim će osvojiti djevojka koja nas osvoji svojom (NAJ)fotkom u kupaćem kostimu! Pitaš se što bi to točno trebala značiti NAJfotka? Ne znamo ni mi, ti nam pokaži! Osvoji nas seksepilom, šarmom, duhom, tijelom, pogledom, zanimljivom lokacijom ili onim nekim "X-faktorom", koji je teško definirati. Pokaži bar nešto od toga!

Kako do nagrade?

Svoju fotku u kupaćem kostimu (jednodijelnom ili dvodijelnom; na plaži, na bazenu, Jarunu, doma, u vrtu, fontani, na planini.... svjedeno!) te kontakt podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresa i broj mobitela) pošalji na volim@cromoda.com najkasnije do nedjelje 14. srpnja u 23:59.

> 75 LJEPOTICA: Čitateljice CroMode u kupaćim kostimima

Ime i prezime pobjednice i pobjedničku fotku objavit ćemo u srijedu, 17. srpnja, na portalu i na našoj stranici na Facebooku.

Pobjedničku fotografiju bira tim CroMode i dućana Paris Lingerie. Prijavljene čitateljice pristaju da se njihove fotografije objave na portalu CroModa te na našim kanalima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram...).

Pobjednička fotografija Marije Filipović

Pobjednička fotografija Marije Filipović

Nagradu je osvojila: Marija Filipović (Zagreb). Čestitamo!

> Najbolje fotografije pogledajte ovdje


VIŠE O TEMAMASeafollykupaći kostiminagradna igraParis Lingeriebadići
Povezano