Poremećena modna industrija ne želi Gemmu Ward: "Predebela je!"

Piše: T.D.
Objavljeno 12.02.2010.

0

Gemma Ward

Iako je prije nekoliko mjeseci najavila povratak na pistu, Gemma Ward tamo, po svemu sudeći, nije dobrodošla. Konačno izgleda kao prava žena, ali za modu je “predebela”!

Iako je prije nekoliko mjeseci najavila povratak na pistu, Gemma Ward tamo, po svemu sudeći, nije dobrodošla. Konačno izgleda kao prava žena, ali za modu je “predebela”!

Gemma Ward

Novi broj Page Six Magazinea posvetio je čak 2500 riječi “odbjegloj manekenki“ Gemmi Ward. 22-godišnja australska ljepotica je, podsjećamo, u studenom prošle godine prekinula karijeru modela, iako veće angažmane nije imala još od svibnja 2008., kada se pojavila u talijanskom Vogueu.

Gemmi se desilo nešto sasvim normalno. Transformirala se iz mršave tinejdžerice u pravu ženu te je tako postala “nepoželjna“ u svijetu mode.

“Gotovo da je nisam prepoznao“, izjavio je svojevremeno “užasnuti“ urednik magazina, ugledavši "debelu" Gemmu. U usporedbi s ultramršavim modelima, koji vladaju današnjim modnim pistama, Gemma izgleda kao da je dobila 20-30 kilograma.

Prirodna težina i normalan izgled tako su postali noćna mora surove modne industrije.

Gemma Ward je rođena u Perthu, u Zapadnoj Australiji. Reklamirala je Hermes, Valentino, Burberry i Pradu te bila jedna od 15 najplaćenijih manekenki na svijetu.

Iako je prije nekoliko mjeseci najavila povratak na pistu, tamo, po svemu sudeći, nije doborodšla! “Netočno je da prekidam karijeru modela. Obožavatelji će me u 2010. moći vidjeti i kao manekenku i kao glumicu. Imam dovoljno energije i volje za oba posla”, izjavila je Gemma za The West Australian.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se