Pool partiji na Hideout Festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2012.

0

Hideout Festival

Hideout Festival

Skrillex, Chase & Status, Sub Focus, Simian Mobile Disco, Ricardo Villalobos, Four Tet & Caribou, Loco Dice i Jamie Jones samo su neka od imena koja će zavladati pool partijima Hideout Festivala

Osim noćnih Arena i Boat partija koji će isplovljavati sa Zrća, sretnike koji su došli u posjed ulaznice za ovogodišnji Hideout Festival očekuje još jedno iznenađenje u obliku  pool partija koji će se održavati preko dana i na kojima će nastupati zvijezde ovog festivala i najznačajinijih labela današnjice. Tako vas očekuje Hot Creations pool party s Jamie Jonesom ili subotnjeg finala na Mulletover pool partiju s zvijezdama poput Seth Troxlera i Nine Kraviz.

Od 29. lipnja do 1. srpnja Hideout se pobrinuo da posjetiteljima omogući i cjelodnevne aktivnosti, s obzirom da je broj osoba na Boat partijima ograničen, ostali ne trebaju žaliti, jer su se i klubovi na Zrću složili da zabava treba trajati bez prekida od četvrtka do nedjelje. Tako će ne samo noću nego i na dnevnim pool partijima između 14 i 20 sati  u Aquariusu, Papayi i kalypsu nastupati natraženije zvijezde današnje plesne scene poput Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Toddle T i Nine Kraviz.

Od ove godine Hideout dočekuje izbor regionalnih partnera u svog izvođačkom djelu programa. Nosioci najvitalnijih klupskih programa u svojim gradovima biti će domaćini dnevnog Hideout programa u Kalypsu, kako bi posjetitelji mogli doživjeti i neke lokalne zvukove u ponudi festivala. Kalyspo će stoga ugostiti Acilectro, Balance FM, Balkan Kolektiv, Big Mama Session, Black Light, CFSN, French Kiss FM Sarajevo, Kontra, Krunch it!, LoopJunkies, RMNG show, UES i UK Train.

Satnica noćnih Arena također je otkrivena, pa će prva noć festivala pripasti Chase & Statusu i Sub Focusu , dok će Four Tet & Caribou predstaviti svoje B2B DJ set u Aquariusu. Loco Dice i Jamie Jones imaju svu pozornost u Papayi sljedeće noći, zajedno s prvom damom današnje plesne glazbe Maya Jane Coles. Annie Mac će iste te noći nastupati u Aquariusu1. Finalna noć festivala pripala je Ricardu Villalobosu i Seth Troxleru koji će se ukrcati na palubu Papaye, dok će u ostalim arenama nastupiti Simian Moble Disco, Tiga, SBTRKT, Ben Klock i mnogi drugi.


VIŠE O TEMAMAHideout Festivalelektronska muzikaSkrillexChase & StatusSub FocusSimian Mobile DiscoRicardo VillalobosFour Tet & CaribouLoco Dice
Povezano